Despre noi

Rezultate optimizate

Imagine, brand, vanzari? Sunt foarte importante insa performantele financiare ale unei companii sunt cele care la sfarsitul anului sunt citite cu atentie de management, actionari , bancile care finanteaza linia de credit sau potentialii investitori.

Financial Completer ofera solutii pentru optimizarea rezultatelor financiare prin integrarea, sub aceeasi umbrela, a trei echipe cu expertize diferite: contabilitate, consultanta fiscala si audit financiar. 3 domenii la fel de importante pentru orice business care insa, folosite ca un serviciu unic ofera un efect multiplicat, de sinergie.

Financial Completer preia integral sau vine sa completeze activitatea departamentelor financiar si de contabilitate interne astfel incat sa fie maximizate rezultatele si evitate riscurile fiscale. Lucrati cu o singura firma, dar obtineti serviciile a 3 firme cu beneficii incomensurabile pentru compania dumneavoastra.

Financial Completer este formata din:

Fiscal Solutions - Specialistii in consultant fiscala

Infiintata in 2007, membra a Camerei Consultantilor Fiscali din Romania, Fiscal Solutions reuneste consultanti fiscali specialisti in consultanta fiscala capabili sa identifice necesitatile actuale din compania dumneavoastra, sa propuna si sa implementeze o strategie economica eficienta. Urmarim in primul rand cresterea eficientei in afaceri prin oferirea unor solutii fiscale potrivite. In acest scop am construit o echipa de top cu experienta vasta in consultanta fiscala care se ghideaza dupa principiile de baza ale companiei:

  • eficienta in asigurarea serviciilor de consultanta fiscala
  • promovarea si apararea drepturilor si a intereselor legitime a clientilor nostri
  • comunicare eficienta si prompta cu clientii nostri
  • evitarea conflictelor de interese
  • onestitate, probitate, loialitate si confidentialitate in relatiile cu clientii

Avand experienta in asistarea companiilor din domeniul industrial (energie, productie, etc.) cat si din domeniul serviciilor, Fiscal Solutions poate gasi solutii de optimizare a rezultatelor financiare pentru orice companie, mare sau mica.

KDCL Concept - Specialistii in audit financiar

Infiintata in 2010, KDCL CONCEPT SRL este membra a Camerei Auditorilor Financiari din Romania si ofera servicii de audit de cea mai inalta calitate si profesionalism.

La baza KDCL Concept stau oameni pasionati de aceasta meserie, cu peste 10 ani experienta in domeniu, capabili sa ofere suportul necesar pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra.

Auditorii nostri au o experienta vasta intr-un numar mare de industrii, ceea ce le permite sa detecteze zonele cu risc potential pentru afacerea dumneavoastra si sa ofere solutii personalizate, specifice pentru mediul dumneavoastra de afaceri.

Fortis Accounting - Specialistii in contabilitate

La Fortis Accounting, societate de contabilitate, expertiza financiara si fiscala infiintata in 2007, veti gasi un personal cu pregatire si vasta experienta in domeniile contabil si financiar. Contabilii nostri sunt membri CECCAR, intotdeauna la zi cu noutatile legislative si schimbarile din domeniu si capabili sa sfatuiasca si sa asiste firma in momente dificile precum controalele fiscale. Stricti in respectarea legilor, oferim servicii de contabilitate de la calculul taxelor si impozitelor pana la declaratii si situatii financiare

Suntem flexibili in ceea ce priveste serviciile acordate putand lucra in sistem de colaborare sau preluand integral resposabilitatile contabile ale companiei dumneavoastra.

Oferim o varianta excelenta de externalizare a serviciilor de contabilitate prin care, clientii nostri si-au redus costurile operationale

Detalii suplimentare pe www.fortis-accounting.ro.