Contabilitate

Contabilitate

Servicii profesionale de evidenta contabila (servicii de contabilitate): Indiferent de domeniul de activitate sau de cat de mare este compania ta, putem oferi servicii de baza de contabilitate de la intocmirea registrului jurnal pana la asistenta de specialitate in timpul controalelor fiscale. Ai nevoie de un contabil, un expert contabil sau doresti sa externalizezi o parte din activitatea contabila noi iti stam la dispozitie. Daca operatiunile zilnice pot deveni rutina pentru orice contabil, situatiile speciale necesita un plus de experienta si mai ales cunoasterea in detaliu a legislatiei la zi. Serviciile de contabilitate oferite de compania noastra sunt intotdeauna sprijinite de experienta expertilor si auditorilor financiari din grupul Financial Completer iar orice noutate in domeniu este rapid asimilata si folosita in avantajul clientilor nostri.

Servicii de personal si salarizare: Contracte, evidente si declaratii ... Un nou cod al muncii, noi institutii, alte documente de completat. si multa bataie de cap pentru fiecare angajat, fiecare noua angajare sau fiecare demisie. Exista capcane ascunse in care, un angajator, fara ajutorul potrivit, poate sa pice foarte usor. Fa-ti viata mai usoara, ne ocupam noi de tot:

  • intocmirea si depunerea statelor de plata a salariilor
  • intocmirea si depunerea declaratiilor pentru elaborarea fiselor fiscale
  • relatia cu institutiile aferente
  • completarea registrelor de evidenta.

Externalizand serviciile contabile si fiscale legate de personal si salarizare poti optimiza costurile departamentului de contabilitate si resurse umane. Poti investi banii economisiti in pregatirea personalului cu efect imediat in rentabilitatea companiei.